PERSOONLIJKE SERVICE
UITGEBREID AANBOD
SNELLE LEVERING
FYSIEKE WINKEL

TRENDY KLEDING & MUSTHAVE ACCESSOIRES

Hier vind je alles wat je kleintjes nodig hebben, van trendy kleding tot musthave accessoires. We zijn er trots op een breed scala aan hoogwaardige en betaalbare artikelen aan te bieden die uw ouderschap een beetje gemakkelijker zullen maken.

HET GEZICHT ACHTER MILALICIOUS

Hi! Ik ben Britt, getrouwd en een mama van twee knotsgekke dochters Mila & Janne.

Mijn passie voor baby en kinderspullen is begonnen toen ik zwanger was van mijn oudste dochter Mila. Ik zag zoveel leuke merkjes voorbijkomen en begon stilaan te dromen van een eigen winkel. 

Ik ben mij gaan verdiepen in de baby & kinderwereld en zo is Milalicious ontstaan . Ik begon eind 2016 met een webshop & in 2018 opende ik naast de webshop ook een eigen winkel. Vanaf dan konden klanten de artikelen in het echt komen bekijken. 

Niet zoveel later volgende dan ook de eerste geboortelijsten. Waarvoor ik elke dag nog steeds dankbaar ben want een geboortelijst leggen is toch ook wel vertrouwen hebben in de zaak en dus vertrouwen hebben in mij. 

Milalicious staat voor persoonlijk contact wat ik toch wel een van de belangrijkste punten vind naast de adviezen die ik kan meegeven uit eigen ervaring

Zelf ben ik ook zeer creatief dus je kan bij mij ook altijd terecht voor een gepersonaliseerd geschenkje. Stilzitten staat niet in mijn woordenboek.

Alvast een dikke merci om een kijkje te nemen op de webshop en tot snel in de winkel!

ONZE WINKEL

MORKHOVENSEWEG 124
2200 HERENTALS

MAANDAG  | 10u - 17u 
DINSDAG | GESLOTEN 
WOENSDAG | 10u - 17u
DONDERDAG | 13u - 18u
VRIJDAG EN ZATERDAG | 10u - 17u
ZON- EN FEESTDAGEN | GESLOTEN

VRAGEN?

Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen je met plezier verder!